Ölorientering!

I fredags åkte jag till Sthlm med Maja för att vara med i en ölorientering! Tidigare år har det vart väldigt "spexigt" med utklädnad osv, vi hade lite ont om tid med lyckades få tag i två matchande Hoodies så det syntes att vi var i samma lag "Festerås PPP" Festerås PomPom-Pinglor! (Ett gammalt smeknamn vi hade på vår "event-tid").
På tågstationen stötte vi på Majas vän som hookade med oss och vi hade en väldans trevlig "förfest-resa" upp till sthlm med en flaska vin :)
Väl framme i Sthlm gungade marken rätt rejält för både mig och Maja som ingen av oss druckit alkohol på flera veckor! Men det var ju bara att fortsätta när vi väl var igång.. med 1h kvar till starten av "Farbror Ivars Ölorientering" satte vi oss på O'Leary's på T-Centralen och skålade lite mer!



Lite lagom runda under fötterna började vi traska mot vår första destination, iklädda matchande Hoodies.
 

När vi var framme och klev ur hissen, kände vi oss lite mal-placerade. Där klev vi in bland massa kostym-nissar och kvinnor i finklänningar som stod och minglade! Denna tidigare så spexade ölorientering hade i år förvandlats till någon typ av företags-tillställning! Vår vän som bjudit in oss var inte på plats, så det var bara att gilla läget och mingla runt!
Efter "incheckning" bjöds det på ytterligare 1 cider, här var vi i ganska god form, till skillnad mot resten av de tävlande som kommit direkt från jobbet.



24 lag var det anmälda och under tävlingens gång skulle man försöka stöta ihop med så många tävlande som möjligt i de olika barerna och byta stämpel på varandras kort, flest stämplar gav vinst!

Vi fick vår första ledtråd som ledde oss till en park på Söder... Uppdrag nr 1: Äggkastning!

Sedan fortsatte uppdragen med olika lekar... som (kanske lika tur) inte inkluderade någon alkohol. Vissa ledtrådar fanns i olika barer där man själv fick unna sig en öl och förhoppningsvis stötte på ett annat lag man kunde skåla tillsammans med!




Kvällen avslutades med en avslutningsmiddag som vi knappt hann avnjuta då vi var tvugna att rusa iväg till vårt sista tåg hem mot Västerås. Hur som helst så hade vi en jäkligt rolig kväll! Kanske ska ta och styra upp något liknande i Västerås?! :)





Ingen dator= dålig uppdatering

Hej hopp! Jag har ingen dator längre :( Så går lite segt med uppdateringarna! Ska försöka fixa en ny i veckan!


Syrran 27!

Igår var det kalas hemma hos syrran som fyllde 27år! Herregud! Min syster fyller 27 och jag är 24(!) och min lillebror går ut 9an idag!!! Hjälp vad tiden går fort! Va hände med alla år?!?!
Känns som jag aldrig kommer bli vuxen... men det gör mig inget! Jag kommer alltid ha mitt barnasinne kvar! Vuxen har jag tid att vara när jag går i pension!

Min kropp mår inge bra efter den här veckan!!! Det bjöds på massa gottigheter igår.. och jag var inte blyg på att backa några ggr;)






Min familj är lite annorlunda... syns det att vi är släkt?


Hahaha jag dör när jag tittar på pappa! Bingo Rimér upp i dagen!!! Själv ser  jag ut som jag e tagen ur en tecknad film...en tecknad häst!!!


Haha! Ha en bra dag!

Söndagsfika!

I söndags hade jag moffardag!
Jag startade dagen med en Toscakaka-bit, 1 bulle, 1 kopp kaffe och lite salta lakrits-bilar till frukost!
Hoppade över lunchen och fortsatte med fika lite senare på dagen, då vi var hembjudna till kollegan Malin som fått en liten nykomling i familjen - supersöta Elvira! Där bjöds det på bullar och kakor och världens godaste cheesecake som Malin hade gjort!
Jag agerade lek-ledare och passade på att busa lite med Malins andra dotter Engla på studsmattan :)


Elin, Hanna, Marie, Malin och Sanna


Diana och jag


Lilla Elvira med pappa Stefan


Mamma Malin och Engla öppnar paket!


Marie och den fantastiska cheesecaken :)


Jag och Engla :)

Malin bor i Hökåsen, så efter fikat passade jag på att stanna till hos mina föräldrar.

Blev bjuden på en svalkande sommar-drink! Brorsan och jag


Efter den här "moffar-dagen" kände jag att jag behövde röra lite på mig... så tog en promenad från Hökåsen hem till mig...



Riktigt mysigt med detta väder... Hoppas det fortsätter vara lika fint hela sommarn!

På kvällen blev det film-mys, hoppade över middagen och gick direkt på snacksen ;)


Min kropp fick nog en chock av allt frossande och kan säga att jag var en aning illamående när det var sovdags! Men det var det värt!



Bloggen

Tänkte bara göra ett litet inlägg till alla som tycker o tänker massa om att jag lägger upp massa bilder på mig själv... (speciellt i bikini). Det är ingen som sagt något till mig, men jag vet hur folk fungerar...
Den här bloggen handlar om mitt liv, och självklart kommer jag då lägga upp bilder på mig, och allt som händer runt omkring mig...

Så.. nu när jag har fått det sagt så tänkte jag visa en bild på min hemska tumme! Jag var så himla klantig härom dagen när jag skulle stänga igen balkongdörren lite snabbt... jag gjorde precis så som man inte ska göra.. tog tag i "innersidan" av dörren o fick ett bra "sving" i dörren, och missade att jag hade tummen kvar i hörnet... och AJ jävla skit va ont det gjorde!!! Tummen började pulsera och det gjorde så jääävla ont! Skyndade mej att skölja med kallt vatten... var bombis på att jag skulle få en blånagel... men klarade mig utan det iaf! Men lyfter man på den lösa huden så sitter inte riktigt nagelbandet där det ska längre.. men förhoppningsvis växer det fast igen ;)


Hoppas ni får en bra dag!




Mammor kan va bra att ha ibland ;)

Va på stan idag.. o såg en snygg tunnt stickat vit tröja.. som jag var sugen på att köpa... men då slog d mig att jag ärvt en liknande sådan tröja av mamma för en herrans massa år sen... sprang hem o letade i garderoben o där låg den ju!
Där sparade jag in några hundringar... tack mamma ;)





Stugan

Åh vilken härlig dag jag hade i måndags! Pappa kom och hämtade mig strax efter 8 och vi begav oss till stugan i Avesta... pappa för att jobba med farfar och jag för att få sola o bada :)
Farmor o farfar bor uppe i stugan på sommarn... och när man är och hälsar på snålar dom inte med fikat, 1 gång i timmen ungefär dukas bullfatet och kaffet upp! Jag älskar farmors vaniljbullar! Men denna gång var jag tvungen att sitta och titta på medans de andra smaskade på.. men fick med mig en påse med bullar som jag ska smaska på på söndag :)
Efter några timmar dök även Camilla och Ante upp och vi hade den bästa dagen på länge! Känns som jag haft en mini-semester, även fast det bara var över dan... det är så fantastiskt härligt att vara i stugan!!! Min måndag blev precis så bra som jag skulle beskriva den mest perfekta sommardagen:) Massa sol och bad och avkoppling!






















Så nu har jag fått med lite uppdatering av helgen... nu ska jag hoppa i säng för imorn blire upp tidigt till jobbet! Puss o kram


Ledig dag med sol och bad :)

I söndags hade jag sett att det skulle bli dåligt väder... hade planerat in ännu en storstädning hemma ( jag var lite lat i torsdags o inte fick så mkt gjort). När jag vaknade sken solen och det var superfint ute... kunde ju inte sitta inne då! Så jag packade en liten väska och åkte ut till Oskar (som var ute hos hans mamma). Älskar att vara ute på landet... Vi låg och njöt vid poolen och stekte hela dagen!


Och mös med Zondra såklart! Henne har jag saknat!!
Lite färg fick man nog :)


Superhärlig dag!


På kvällen var det Big Brother Final! Det var obligatoriskt för mig och Tessan att ses och titta på detta tillsammans! Så Tessan kom till mig på kvällen och vi hade en mys kväll... Tessan med god pasta med mozarella, paprika och skinka och sen choklad...!!! och jag med... dun dun duuuun - VATTEN och en tråk-middag!
Måste få säga det själv att jag är väldigt stolt över mig själv som lyckats äta riktigt nyttigt i över en vecka nu:P det hör inte till vanligheten... har inte fuskat en enda gång! Klapp på axeln till mig!


Saturday

Lördagen spenderades på jobbet halva dagen... riktigt surt att sitta inne när det var så underbart väder ute! Men så fort kl slog 16 mötte jag upp Tessan och vi satte oss i Vasaparken och delade på en grillad kyckling och njöt av solen i flera timmar!!! Sen blev det en promenix hem till mig där vi tog en liten powernap... båda två somnade tvärs över sängen som två utslagna hjältar:P När vi väl vaknat till så gjorde vi oss i ordning och åkte ner på stan.. där blev det bar-runda - bill o bob, cirkus och sen till Pitcher's där vi fick sällskap av våra gamla klasskompisar Jonas, Guran och Ante! Trevligt, trevligt! Lite senare på kvällen gick jag och Tessan vidare till Bmb och dansade hela natten lång! Observera att jag fortfarande är nyttig och bara dricker vatten! Men gud va skoj jag hade ändå! Träffade på massa gamla vänner som jag inte sett på flera år, riktigt kul!





Mys-sommar

I fredags blev det några timmar på jobbet... sen åkte jag o familjen + morfar iväg till Hovdestalund och planterade lite nya blommor och "grattade" älskade mormor som hade sin födelsedag.

Jag saknar dig varje dag... Älskade mormor...
Jag lever 
Och du lever inom mig 
Jag ser dig när jag blundar 
Jag ber dig 
Vill du vaka över mig 
Och välsigna varje steg jag tar



På kvällen åkte jag hem till Tessan och lagade i ordning min middag, biff och sallad, sen blev det lite fix inför kvällen. Micke kom över och Tessan och han tog sig varsin grogg... men jag är så jäkla duktig och håller mig fortfarande till vatten!
(Haha det var den bästa bilden vi kunde få till)


Vi åkte ner på stan med grabbarna grus senare och satte oss på Harry's.. jag var där till 21.30 sen gick jag hemåt medans de andra pubade vidare! Jag var ju nykter, skulle jobba dagen efter plus att jag hann hem till Big Brother ;)
Tessan hade lite svårt att sitta still :P

MYYYYS-SOMMAR!


Sommar o uteserveringar :)

I torsdags var jag ledig... så skönt! Blev lite städning här hemma... en sväng förbi syrran och sen gick jag och Tessan ner på stan på kvällen och satte oss på å.. Tessan med ett glas vin och jag med ett glas vatten! Tjoohoo!
Det var inget vidare drag på å.. så vi gick vidare och satte oss den sista timmen på Tabazcos uteservering... det var väldigt lite folk ute .. men jag roade mig åt Tessan som blev lite lagom lullig sådär;)






Älskar sommarn o hur härligt livet blir till skillnad mot på vintern... Man går ut o träffar folk sponant på kvällen, trots att man jobbar dagen efter...! Jag tycker redan att jag haft så många härliga kvällar - och sommarn har precis börjat! Underbara sommar!

Storstädning på g;)

Har haft ett antal sop-påsar som stått här hemma o luktat :P Idag åkte dom ut... å nu äre dags för lite storstädning! :)
Vad ska man hitta på resten av dagen då? En promenad till affären blir det nu iaf för att inhandla lite ingredienser till dagens lunch! Äntligen har solen tittat fram lite oxå :)


RSS 2.0