Annandagen!

Vaknade ganska pigg o allärt... inte ett dugg bakis..så beställde hämtning av papsen så jag fick komma o äta lite goda julmats-rester hos dem:) Var kvar o slappade där under dagen..

Sen på kvällen var det "Halv åtta hos Budda" på schemat.
Blev upphämtad av Sanna o Johan så begav vi oss till Budda.
Kvällen bjöd på riktig god mat o gott sällskap!!!
(Synd bara att lasagnen var lite degig i mitten, eller hur Johan? ;)! Men vafan, killen försökte ju iaf ;)!)

Johan var Dj hela kvällen... GRYM! Borde kanske satsa på det!;) Får hitta lite fler favoriter bara så det inte bara blir Olé Olé & Hang with me :P


En otippad men riktigt rolig kväll...!!!
Det jävlades en hel del kors o tvärs... men hur som helst.. så vet vi alla att maten var jättegod, END OF DISCUSSION!! Det här gör vi om!=)












Poängen Budda fick:
3, 10, 10 = 23 poäng!
Grattis!


Juldagen:)

Vaknade upp på juldagen hemma hos mamma o pappa... inga planer alls på att gå ut...
Fick ett samtal av Helga som hade lite dö-tid mitt på dan o ville ses :) Så pappa o brorsan skjutsade hem mig o hjälpte mig att få ihop min grymt snygga lampa som jag fick i julklapp:) Sen kom Helga!
Hon skulle på middag med hennes kusiner vid 18.. o jag hade ännu inte riktigt bestämt hur min kväll såg ut... när klockan var 14 kollade vi på varann o undrade om det var för tidigt att öppna den första cidern:P? Haha... Eh.. ja lite kanske!! Vi åt lite mellanmål och klockan hann bli 15.. då skålade vi med varsin cider:)! Och jag insåg ganska snart att jag kunde ju inte sitta själv hemma på juldagen när alla andra e ute...
När Helga åkt vidare begav jag mig hem till Tessan där det var förfest med massa blandat gott folk :)
Riktigt trevlig men kort förfest.. för taxin stod redo vid 21.30 då det var dags att dra sig ner till BMB och ge det ett försök! Vi var inne på 15 min... klockrent!
Hade sen en skitrolig kväll med mina vänner!



Jag o Helgis

Linda, Anders, Sofie, Micke

Tessan, Minnethe & Micke

Jag, Tessan & Minnethe

Jag & bruuuna fina Linda:)

:)

Stefan:)

Skål!

Tessan, Micke o Steffe:)

Dansa dansa dansa:)


Tack för att ni gjorde min kväll grym! <3



Julen

Julen e redan över! Gud va snabbt det har gått... men men hursom helst var den väldigt mysig...som alltid!
Dagen innan julafton spenderades hemma hos mamma o pappa för den traditionella uppesittarkvällen... I år hann vi t o m att ta det lugnt..(brukar sitta långt in på natten annars o panik-slå-in de sista klapparna)... Nu hann vi basta o bara mysa framför brasan med glögg o massa gott :) Och provsmaka skinkan o köttbullarna såklart!
Precis som alla år när vi var små sprang Maria över till oss sent på kvällen när hennes familj gått o lagt sig.. för att hinna mysa lite med sin "2a familj" :)

Julafton var supermysig också.. det var familjen och farmor&farfar o morfar... Glögg&fika, Kalle, god julmat, julklappsöppning, efterrätt, proppmätt o nöjd! :)

God fortsättning! Hoppas ni hade en lika mysig jul som jag hade!
Fick massa fina julklappar... är hel-nöjd! ...Några helt otippade... TACK!

Release me


Dont you let me go...


Lycka är att vara behövd

"Att älskar kräver mod. Kärleken gör dig modig!"



"I kärlek finns löften men inga garantier"



"Vi  måste vara varsamma med dem som visar oss sin kärlek"



"All eld slocknar om man inte håller den vid liv"



"Lycka är att vara behövd"



"Ibland måste man stanna upp, för att minnas vart man är på väg"



"Att älska är svårt, att inte älska är ännu svårare"



"Kärlek handlar om att ständigt förlåta, och bli förlåten"





Veckan som gått

Händelserik vecka!
I tisdags hade jag ju Sannorna här o vi fick oväntat besök :P

I onsdags var jag hem till Majas nya lgh..jättefin :) Sen gick jag, Maja o Helga en promenad till mig o skrämde upp oss själva med massa verkliga onaturliga saker som hänt i gamla hus osv... så när vi kom hem till mig o jag skulle öppna garderoben..o brudarna satt i köket... öppnar jag garderoben o skriker till lite... då hoppar Maja typ av stolen o vrålar o Helga blir llivrädd av Majas skrik... o jag blir rädd av att de skriker..så jag springer in i köket o lägger mig på golvet o dör av panik-garv!! Så säger Maja.. shit kolla på skuggan i hallen.. det ser exakt ut som ngn som står där i luvtröja! Då dog vi lite till av skräck!! HAHAHA.. jag är bäst på att jaga upp mig själv... och vi 3 tillsammans gjorde inte så att vi blev tuffare direkt!! :P

Vi hade mys framför Bonde söker fru..och fällde några tårar för stackars Tomas... mitt hjärta gick sönder när ingen av tjejerna ville stanna kvar! Fy vad hemskt... han kunde fått sova hos oss stackarn:(!
Maja åkte ner till silk och Helga o jag hade övernattningsparty!:)

Igår efter jobbet gick jag Tessan o Sanna o käka på ViValdi... sen skulle Tessan o jag hem.. lite filmkväll.. och hon skulle stanna kvar över natten... men vi kom inte så långt...
När vi hoppat av bussen säger hon: Jag vill inte skrämma dig nu Jossan... men det känns som jag fått en sån där allergisk reaktion nu (har hänt henne flera ggr förrut). När vi kommer upp i lgh börjar hennes ögon bli röda och det börjar klia på hennes kropp... och ansiktet börjar svullna och läpparna blev GIGANTISKA!!
"INGEN PANIK NU JOSSAN"...!!! Försökte vara lugn och fråga vad vi skulle göra... som tur var så skulle Oskar komma o hämta hans psp hos mig som jag fått låna.. så han var påväg och kunde skjutsa hem oss till Tessan så hon fick ta sin spruta! PUH! Efter den så lugnade allt ner sig..och vi slapp ett akuten besök!
Lilla stumpan! Va rädd jag blev där ett tag... skönt att det finns sånna grejer som hjälper så snabbt!
Det var vår myskväll.. så när Stefan slutat jobbet skjutsade de hem mig igen...
Vi tar igen det nästa vecka istället gumman:)!
Idag har jag vart uppe sen 7 o tvättat! Shit vilken tid det tar för varje tvätt! Dryg-pelle!!!
Nu blire att springa ner en sista gång innan jobbet!

Fan va kallt d e ute!!! Vill till värmen nu juh!






"De bästa tankarna kommer efteråt"

Sleep-over-party...

God morgon!
Här kommer en liten uppdatering från vår mys/skräckkväll vi hade igår... dun dun duuuun!

Efter jobbet åkte 3 glada flickor o en hund, Jossan, Sanna, Sanna o Timon, hem till Jossan med kinamat, godis, chips o Cola för att ha tidernas mysigaste filmkväll...
Kvällens första film var Lejonkungen! "Can you feel the looove toniiiight...yooohooo"... synd bara att den stannade efter halva!!
När vi sitter o småpratar i soffan börjar Timon morra som att det skulle vara ngt som inte stod rätt till... plötsligt rycker någon i handtaget till dörren!!!! Timon börjar tokskälla och springer fram till dörren... Livrädda sitter vi blixtstilla kvar i soffan och stirrar på varandra... -Va faan va det?! Vi tar oss upp från soffan och vågar oss ut i hallen för att se att ingen är där... kikar ut i trapphuset...det är släckt... känner på dörren som är stängd och låst.. (som tur är!!!)
Vi tuffar till oss och övertalar oss själva att det nog inte var ngn där.. så vi sätter oss i soffan igen... dåå hör vi ngt som krafsar eller ngt riktigt skumt ljud som hörs tydligt! (Nu satt hjärtat i halsgropen och slog i 180!) Jag fick för mig att ljudet kom från garderoben... vi öppnar dörren till garderoben.... TOMT! Puh! Vi kikar ut i trapphuset som nu är tänt... Sen hör vi ett jävla liv utifrån gården.. vi släcker ner i hela lgh och ställer oss o spanar i fönstret.. då är det ett fyllo som går runt och skriker och är riktigt förbannad.. han pulsar i snön på baksidan..då passa Sanna på att springa ner i trapphuset för att se till att porten är stängd o låst... Han fortsatte härja ett tag.. men sen försvann han som tur va och vi kunde fortsäta vår myskväll...
Tur att jaag hade brudarna här.. annars hade jag suttit inkrypen i ett hörn och storbölat!! Haha usch... ingen rolig start i nya lyan! Hoppas det var den första och sista objudna gästen som kom hit! :P

Efter att Öhrling och Timon åkt hem drog jag och Sanna fram madrasserna till vardagsrummet och kröp ner framför tvn och tittade på Lillefot! Riktigt mysig avslutning på denna skräck-kväll :)





Nu ligger vi fortfarande i sängen (i vardagsrummet). Har ätit godis-frukost...mmm säkert jättebra start på dagen! Snart måste jag börja göra mig iordning..börjar jobba kl 14! Men känner mest för att ligga här o slappa heeela dagen!!!


"Att alltid vara en smula barn är att vara verkligt vuxen"


2a advent

Hej Hopp!
Hur mobbad va jag inte igår då? Haha! Va inte en enda som orkade hitta på ngt med mig... så jag gjorde mig i ordning och åkte ner och satte mig hos Maja på Silk :) Träffade lite folk där och hade det riktigt trevligt!


Music is my boyfriend



Idag har pappa o mamma vart här och hjälpt mig fixa i sovrummet... blev supermysigt! :)
Just nu ligger jag på spikmattan i soffan och vilar... har gjort ngt med ryggen.. som bara blir värre.. hoppas på att det ska släppa snart! Sen vid 19 kommer Sanna och Jimmie hit för lite mys framför Bingolotto! :)

Hoppas ni har en mysig 2a advent!
"Den som letar efter bekymmer hittar dem nog"

Lördag!

Hej mina kära vänner!
Jag är nyss hemkommen från jobbet... och sitter nu i soffan och lyssnar på riktigt härlig musik och tar ett glas rött och bara njuter! Riktigt avslappnande & mysigt... livet kan va bra underbart ibland... musik är en sån stor del utav mitt liv... I LOVE MUSIC! Det är inte lika tråkigt att vara själv som jag trodde :P så länge man har dator, tv och musik klarar man sig ganska bra faktiskt :) Och lite rödvin på det så blir det ju inte annat än perfekt:)!!
Men efterlyser ngn som vill komma och dela denna underbara kväll med mig... ngn som inte har några planer ikväll och vill komma och umgås :)?

I torsdags var jag hem till Hanna och blev bjuden på god lasagne o massa bebis mys... lillen sov när jag kom.. men sen vakna han... han va så söt så jag började gråta:P vilken jäkla goding!! Så mös vi tillsammans hela kvällen!




Gud vilken liten goding!! Kändes riktigt naturligt med en bebis i famnen:) Hoppas jag får mysa med er snart igen Hanna och Edwin!


Under detta inlägg har Maja ringt och vi har pratat läääänge... så nu är jag inte alls nyss hemkommen från jobbet.. haha det var några timmar sen...! Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på ikväll.. har tagit mitt 2a glas vin nu.. och är väldigt sugen på att hitta på ngt..!! Haha!

Har hittat en jätte mysig låt som jag tillägnar alla mina vänner.. ni vet vilka ni är! Jag älskar er!

"Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän"


Äntligen!

Äntligen har jag flyttat... har till och med hunnit få det lite mysigt:) Det känns så himla bra!!!
Klarar till och med av att somna ensam om kvällarna:)
Idag har jag vart ledig... har pysslat hela dagen..så nu är nästan alla kartonger upp-plockade!

Imorn blir det förhoppningsvis att träffa Elli o hennes lille plutt Milian innan jobbet:)... sen efter jobbet ska jag hem till Hanna o hennes lilla goding Edwin och mysa!! Åh va mysigt.. då får jag min dos av bebisar imorn iaf.. kanske kan mätta min "vilja-ha-barn-känsla" ett litet tag:)

Har insett att det var en lite dålig månad att flytta på... december-julklappshandels-månaden... hm.. inte så bra.. jag som vill köpa massa grejer till lgh nu.. men måste nog spara mig lite så jag har några pengar kvar till klapparna!
Tänk att det redan är 1 december... sjukt va fort tiden går! Snart julafton!! Jag älskar verkligen julen! :)


Jag o lilla Edwin när han bara var ngn vecka gammal :)


Längtar till sommarn... den får gärna komma tillbaka så fort julen vart här... sen får det vända och bli vaaarmt! Klarar inte av denna kyla!!!


Michael Jackson & Akon



"Tro på örat mindre än ögat"


RSS 2.0