Ölorientering!

I fredags åkte jag till Sthlm med Maja för att vara med i en ölorientering! Tidigare år har det vart väldigt "spexigt" med utklädnad osv, vi hade lite ont om tid med lyckades få tag i två matchande Hoodies så det syntes att vi var i samma lag "Festerås PPP" Festerås PomPom-Pinglor! (Ett gammalt smeknamn vi hade på vår "event-tid").
På tågstationen stötte vi på Majas vän som hookade med oss och vi hade en väldans trevlig "förfest-resa" upp till sthlm med en flaska vin :)
Väl framme i Sthlm gungade marken rätt rejält för både mig och Maja som ingen av oss druckit alkohol på flera veckor! Men det var ju bara att fortsätta när vi väl var igång.. med 1h kvar till starten av "Farbror Ivars Ölorientering" satte vi oss på O'Leary's på T-Centralen och skålade lite mer!



Lite lagom runda under fötterna började vi traska mot vår första destination, iklädda matchande Hoodies.
 

När vi var framme och klev ur hissen, kände vi oss lite mal-placerade. Där klev vi in bland massa kostym-nissar och kvinnor i finklänningar som stod och minglade! Denna tidigare så spexade ölorientering hade i år förvandlats till någon typ av företags-tillställning! Vår vän som bjudit in oss var inte på plats, så det var bara att gilla läget och mingla runt!
Efter "incheckning" bjöds det på ytterligare 1 cider, här var vi i ganska god form, till skillnad mot resten av de tävlande som kommit direkt från jobbet.



24 lag var det anmälda och under tävlingens gång skulle man försöka stöta ihop med så många tävlande som möjligt i de olika barerna och byta stämpel på varandras kort, flest stämplar gav vinst!

Vi fick vår första ledtråd som ledde oss till en park på Söder... Uppdrag nr 1: Äggkastning!

Sedan fortsatte uppdragen med olika lekar... som (kanske lika tur) inte inkluderade någon alkohol. Vissa ledtrådar fanns i olika barer där man själv fick unna sig en öl och förhoppningsvis stötte på ett annat lag man kunde skåla tillsammans med!




Kvällen avslutades med en avslutningsmiddag som vi knappt hann avnjuta då vi var tvugna att rusa iväg till vårt sista tåg hem mot Västerås. Hur som helst så hade vi en jäkligt rolig kväll! Kanske ska ta och styra upp något liknande i Västerås?! :)





Kommentarer
Postat av: Selma

Hej! Jag har själv funderat på att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2011-07-13 @ 02:53:10
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0