Lite update

I helgen hade jag min sista onyttiga helg på ett tag... i måndags började min nyttiga vecka... det är lite tufft men d går bra..! "Blir du hungrig... drick vatten!" Jo tjena... det blir man jättemätt på!

I fredags tog jag,Tessan och Sanna en shoppingtur på stan... oj va med kassar vi kom hem med! Jag som inte skulle handla nåt! Vi passade oxå på att fika... vi gillar att fika!!
I lördags åkte jag hem till Hökåsen medans mamma jobbade och lagade en god middag till familjen tills hon kom hem.. en mors-dag middag.. hon skulle jobba på söndagen så vi firade henne då istället.. Jag bjöd på fårost-gratinerad fläskfilé med potatisgratäng, grönpepparsås och en god sallad... Guuud va gott det var! :) Mamma blev jätteglad! Till maten drack vi lite vin... sen åkte jag hem till Linda, där hon och Tessan förfestade lite... Min tanke var att hålla mig hemma men planen sprack och jag följde med en sväng till Bmb!






Igår...ÄNTLIGEN skaffade jag mig en iPhone! Det var på tiden och jag är redan förälskad!
Jobbade långpass på jobbet, 8-18, kom hem o lagade min första middag på den nya dieten... nötfärs-biff med sallad.. Rätt gott faktiskt!


Idag blev det 10-timmars pass på jobbet igen pga personalbrist... efter jobbet åkte jag o Tessan hem till mig och hade lite välbehövd catch-up time!


Idag var det jag o Marie som kämpade oss igenom dagen tillsammans :)


Jag kallar henne Tess :)





Godnatt! :)

Härlig lunch!

Jag har haft en jätteskön lunch o suttit i Vasaparken o stekt i solen :)





Nu blir det att jobba till 18!





Babyshower, fest och tv-inspelning!


Här kommer en liten uppdatering i form av bilder från helgen... ligger just nu hemma med feber så orkar inte anstränga mig så mkt mer än så!

I lördags firade vi min fina vän Sanna som fyllde år och så hade vi en babyshower för henne!


Vi hade gjort en blöjtårta till henne :)



En blöjtårta som innehöll lite smått o gott till bebis... men mamma Sanna va bra sugen på att använda prylarna själv;)


Sanna och lilla Ullis

Sannas mamma har 3 små underbara chihuahua-valpar! Har ni sett nå sötare?



Hasse o Mia :)



Linnéa och söta Elsa



Sanna bjöd på godaste och somrigaste jordgubbstårtan!





Supermysig fika med fina vänner och en mkt nöjd Sanna :)

På kvällen blev det iväg på fest med Tessan och Linda... vi visste inte alls vad vi väntade oss när vi åkte iväg... men när vi kom in så hamnade vi som i chock alla 3.. vi va de enda tjejerna och det var grabbar ÖVERALLT... köksbordet va fullt me grabbar..köket var fullt me grabbar... nerfrån trappan kommer en efter en kille ner... bakom oss öppnas dörren från toan... ytterligare en kille kliver ut... vi beger oss ut mot altanen för att andas lite... och där är hela uteplatsen fylld med.... KILLAR! Hahaha.. jag var i chock och helt skakig, blev helt nervös av alla dessa män! Efter ett tag kom Mia och hennes tjejkompis så vi jämnade ut med 5 tjejer mot kanske 25 killar!
Men det slutade med att det blev en kanonrolig kväll!!!

I söndags åkte jag, Sanna och Jimmie till Sthlm för att gå på tv-inspelningen av Martin Stenmarks nya program "Kvällen är din". Ett jättemysigt program som handlar om att uppfylla människors drömmar :)
Vi hade en biljett över så Maria anslöt när vi var framme i Sthlm!





Nu ska jag vila... var en riktig kraftansträngning att göra detta inlägg... är precis så sliten som jag ser ut på bilden nedan!


Godnatt alla!

Fredag och After Work!

Igår efter jobbet gick jag direkt och mötte upp Sanna på Stadshotellet där Vickan hade lyxat till det och hyrt rum :) Efter några glas vin och massa babbel på rummet begav vi oss mot Bmb... Jätte lite folk där, så vi stannade bara ett tag..sen gick vi vidare,vi va in o vände på Cirkus, sen bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet igen, klockan var ju inte så mkt.
Utanför hotellet träffade vi på Maria Montazami, hon är ju bra härlig den kvinnan alltså:)



Efter lite cider va det dags för bar-runda igen...Sanna svek oss då eftersom hon skulle upp och jobba idag... Det blev in en sväng på Tabazco och sen avslutades kvällen på Bmb igen! Blev liiite för mkt drinkar igår känner jag såhär dagen efter... men skoj vare! Tack tjejer:)

Tröttis

Har vart så fruktansvärt trött den senaste tiden... o så vaglarna på det... o lite annat skit.. så har fått mej en läkartid på måndag för att se hur jag mår egentligen :P

Nu sitter jag här hemma och tvingar i mig en svart kopp kaffe! Nån gång måste man ju ta och byta ut saftglaset och bli lite vuxen! Plus att kaffe ska ju göra en pigg... det är värt ett försök iaf!
Imorn efter jobbet blir det utgång med Sanna och Vicky från jobbet! Ska bli riktigt trevligt :)
Sen blir resten av helgen ganska fullspäckad: På lördag ska Sanna firas dubbelt! Hon fyller år och vi har fixat en babyshower till henne..så det blir riktigt storkalas :)! Det är hon värd snuttan <3
Sen på söndag så fortsätter vi fira lite med att åka till Sthlm och gå på live-sändningen av Martin Stenmarks nya show "Kvällen är din"!
En rolig helg att se fram emot!

Sommar...kom tillbaka!

Längar till sommarn!
Här e en film från midsommar förra året... bästa midsommar ever! :)

Vagel?!

Heej! Idag är jag ledig...jätteskönt... MEN jag mår inge vidare... jag har fått TVÅ vaglar på ett o samma öga!?!?!? Vad är det som händer? De senaste 2 månaderna har jag haft kanske 5(!?) st vaglar... och har aldrig någonsin haft det förrut ngn gång! De tidigare jag har haft har varit lite diskreta.... men nu är det illa, det ser förskräckligt ut!
Hej Quasimodo!

Bilderna är t o m milda om man jämför med hur det ser ut i verkligheten :(

Helgen har bestått av jobb... men hann med en 25-årsfest också! Slänger in lite bilder därifrån för att få känna mig lite gladare o finare än de ovanstående bilderna!

Igår när jag tillslut hade kommit hem efter en dag med jobb, födelsedagsfika hos Jimmie o Sanna, promenad med Tessan och lite hockey hemma hos syrran o Ante, så ringer Maria och frågar om jag inte kan gå ut på balkongen?
Jag låg utslagen i soffan o fattade ingenting, varför måste jag gå ut? Jag bor ju själv nu, det är ingen som hör vad jag säger? -Men gå ut bara, säger hon.
När jag går ut står Maria och Helena där nere! Då har det åkt på en liten spontan-trip från Sthlm hit till Västerås! Så himla mysigt! Blev ett riktigt bra slut på denna helg!

Nu ska jag gå hem till syrran och få en ansiktsbehandling :) Kanske kan få mig att må lite bättre iaf:)


Underbara dagar i Sthlm

Veronica Maggio var fantastisk!!! Så himla bra live!
Spelningen var på Mosebacke, nackdel med ett litet ställe och mkt folk..trängsel o värme-slag var ett stort minus som tog bort lite av den underbara känslan... men förutom det så var det helt fantastiskt!! Kvällen fortsatte med en mysig bar-runda med Maria o Helena:) Känner att jag saknat att hänga i Sthlm me de här härliga flickorna!
Jag har vart lite anti Sthlm... men börjar känna att Västerås är lite för litet... jag behöver nåt nytt... och med så många fina vänner i Sthlm skulle det ju kunna bli hur bra som helst:) Vi får se hur framtiden blir!

I torsdags hade vi en mysdag... gick o strosade lite i stan... satt i tegnerlunden o mös... gick på 3D bio "Justin Bieber", vilket otroligt begåvad unge han är alltså!
Efter det åkte vi till ett supermysigt ställe, Loopen, där vi åt en god middag innan jag åkte hem till Västerås igen..




Maria och Helena

Tack för en grym mini-helg mitt i veckan!

Stockholm

Ikväll åker jag till Sthlm efter jobbet! Maria har lyckats fixa så vi ska på Veronica Maggio ikväll! Så åker direkt till Mosebacke när jag kommer fram:) Sååå niceee!

Sen får vi se hur kvällen slutar:) Är ledig imorn så d blir en heldag i Sthlm då!




"Finns det en så finns det flera"


Veronica Maggio

Härligt att sommarn äntligen är här igen! Igår kom jag hem tidigare än planerat.. skulle åkt buss o varit framme 19.20 men hade sån tur att jag fick åka hem med Marias pappa o hans fru så var hemma redan 15.30! Ett stort plus, så hann njuta lite av den härliga sommar-värmen på balkongen:)
Den här veckan är det jobb, jobb, jobb, hela helgen också! Men är ledig på torsdag..så blir antagligen en snabb trip till Sthlm då!

Älskar Veronica Maggio! Hennes platta kommer spelas mkt denna sommar känner jag!


Maria-Gökboet-Sandvika

Min helg har vart fantastisk!!!
När jag kom till Oslo möttes jag upp av Maria, Bianca o Alvaro...så gulliga att de väntade på mig för att jag skulle hitta rätt :)
Vi satte oss på tåget som skulle ta oss till Sandvika... resan skulle ta ca 15 min. Vi började prata massa, Alvaro hann sova lite, vi kikade lite filmklipp från deras klass... jag började bli lite nojig o frågade om de verkligen hade koll på vart vi skulle av.. -Ja ja säger Alvaro.. d e nästnästa stopp.. -Oki! Vi pratade vidare o Maria berättade om hur lost de brukar vara när de inte har "mamma Lisa" med sig. Då började vi inse att vi hade nog åkt bra mkt längre än i 15 min..  kollade upp linje kartan o såg att vi åkt 7(!) stopp för långt!!! Haha och showen började om mindre än 2h!
Kontuktören skrattar åt oss, 4 vilsna svenskar lost i Norge! Vi fick hoppa av mitt ute i ingenstans.. o fick vänta på nästa tåg som skulle ta oss tillbaka! Bra start!

Lite häng i logen o snabb sminkning för brudarna..sen var det dags för uppvärmning inför showen! Saknar det här livet! Men är glad att jag kan vara lite delaktig genom Maria :)

Jag har hängt med så mkt härliga människor den här helgen och bara fått njuta fullt ut av livet!
Showen var FANTASTISK! Var helt lyrisk efteråt! Så duktiga dansare o grym show!

Har saknat Maria så himla mkt... hon är min äldsta vän..som en syster till mig.. vi har bott ihop och delat allt med varann..och nu ses vi så sällan.. Blir så glad av att vara me henne... Hon får mig att må så bra, min fina vän, Jag älskar dig!!!

Mys på hotellet


Promenad i Sandvika...en vacker o mysig liten "by".









En jättemysig dag.. på kvällen var det show igen!




Avslutningsmiddag och lite fest blev det på kvällen!

Lisa o Maria

Patrik, Alvaro o Joao

Joao o jag


Tack för denna underbara helg som jag fick dela med er!

Påväg mot Oslo

Nu sitter jag på bussen påväg mot Oslo... nu har jag passerat Örebro för ett tag sen, än så länge har resan gått bra! Har 2 säten som jag kan fläka ut mig på och med dator och musik går ju tiden ganska så fort! :) Men är rädd för att bussen ska bli full på vägen..så få njuta av mitt space så länge det varar!

Igår kväll kom Tessan hem till mig... hon hjälpte mig att diska medans jag röjde undan i lgh och packade inför resan.. vilken pärla hon är! Sen hade vi världens mysigaste kväll... på ett sätt som bara hon och jag kan:) Har inte tränat på bra länge... men magrutorna borde börja titta fram snart så mkt som jag skrattar när jag är med henne! (Anledningen till att de inte syns än är nog för att vi e rätt bra på att moffa tillsammans oxå:P) Jaja... det måste man får göra, man måste få njuta av livet! Visst?


Bra låt ;)

Vi bytte nummer... Du bodde långt bort...
Jag vet nästan inget om dig... Du vet nästan inget om mig!




Hörs sen!

Mysiga dagar

I tisdags hade jag en riktig mysdag med Sanna... Hon kom och hämtade upp mig efter jobbet, sen åkte vi till hennes mamma och lekte med deras 3 valpar!!! Herregud, har aldrig sett nått så sött... 3 små tjocka, lurviga och lekfulla små chihuahua-valpar! Så arg att jag hade kameran hemma!
De var så otroligt söta! Helt orädda... ville ligga i knät o busa hela tiden..underbart! Jag ville helst ta me alla 3 hem på en gång!
Efter det åkte vi och hyrde film & köpte med oss massa gott och åkte hem till mig, där kröp vi ner i soffan under varsitt täcke och hade världens mysigaste tisdag:)
Framåt kvällen kom Herr Ångest och hälsade på, så då blev det en långpromenad med Tessan, sen en solning på det! För att kompensera dagens moffande blev det en god sallad som middag!



Igår efter jobbet åkte jag hem till Linda på lite fotvård! Fick bort alla skavanker från mina gamla dans-fötter:) Så underbart!

Idag har det vart långdag på jobbet... 8-18! Nu blir det att packa väskan, för imorn bär det av till Oslo!
Ska åka till Maria och kika på dansshowen "Gökboet" och stannar hela helgen!
Äntligen får vi till en hel-helg Majsan!


Maria och jag som påsk-kärringar       Jag och Maria för några helger sen! 
när vi var små :) 

Min finaste och äldsta barndomsvän!


Valborg

Igår var det valborgsmässoafton, det firades tillsammans med vännerna, med picnic, grillning och utgång!
Enligt planerna så åkte vi till Djäkneberget redan vid 12 för lite mysig picnic i solen... vi hann njuta av den i ca 3 minuter innan den försvann bakom de heltäckande molnen... och det blev ISKALLT! Men vi hade ju faktiskt tagit oss till berget, så upp med fika, vin/öl/cider och filtar... Guuud så mysigt!
När vi var så kalla så vi kunde kyla ölen med händerna beslutade vi oss att röra oss hemåt... helt rätt beslut då det började regna när vi precis kommit till bilen:)
Hemma hos Sanna blev det lite korv-grillning på balkongen :)


Mina fina tjejer!

På kvällen bar det iväg hem till Linda :)
En helskön kväll med massa tjejsnack, mys med bebismagen och fest :)






Tack för en kanon valborg!

Nu är vi inne i Maj! Och det är svinkallt! Var iväg och hejade på brorsan som spelade fotbollsmatch idag och höll på och frysa ihjäl! För en vecka sen låg man i shorts och linne och solade... va hände?

Nu har jag råkat komma åt nåt så texten är helt blå! Haha! HJÄLP!






RSS 2.0