Har jag fått me allt nu?

Nu e jag snart färdigpackad. Men känns som jag alltid har en tendens att glömma nåt, det viktigaste, typ pass eller visa kortet, eller va säger du Patrik;)?
Tror jag har koll på allt. Hoppas d! Jaha, då drar jag snart. Imorn vid den här tiden är jag förhoppningsvis på hotellet, tar en drink på balkongen o njuter i värmen. De ringde från hotellet idag o sa att d va 32 grader där idag, låter helt okej tycker jag;)


Fredagsmys hos Sanna o Levis, nu packning!

Åkte hem till Sanna o Levis direkt efter jobbet idag. Åh va mysigt d va o träffa dem igen! Levis e så underbart söt så man kan dö! Äta opp!!
Efter Idol var d dags för mig att bege mig hem för att börja packa! Är i full gång nu med d här hemma- nu e d nära!!! Fasen va skönt d ska bli!
Ses om 10 dar alla fina vänner!


Snart drar jag!

Halloj!

Nu e det nära, på lördag åker jag till Gran Canaria i 10 dagar med min familj. Awesome! Ska bli så underbart! Har vart mkt jobb och alldeles för lite sömn den senaste tiden, så semestern kommer väldigt passande!
När jag kommer hem e det knappt 3 veckor kvar tills jag flyttar! Åh va jag längtar! Mycket att se fram emot nu:)

Ikväll blev poldancen inställd, så jag och Elin tog en liten promenad istället, sen gick vi hem till mig o mös i soffan framför en film :)

Nu e det snart sovdags, tänkte bjuda på en till "lilla snigel" video, men bloggar från mobilen för första gången o förstår mig inte på det riktigt, verkar inte kunna lägga upp en video. Får bli en annan gång:)

Godnatt på er!

Snart ligger jag på stranden! Ooh yes!


"Lilla snigel akta dig"


RSS 2.0