Björnön

Imorse blev det promenad med nya skorna till jobbet! Stolt att jag kom iväg kl 6 imorse! Klapp på axeln till mig själv:)
Efter jobbet gick jag och Öhrling en sväng på stan och jag köpte ett gulligt litet sov-set. Sen mötte vi upp Tessan på hennes lunch och vi hann med några minuter i solen innan hon sprang iväg och jobbade igen och jag traskade hemåt.

Lite senare åkte jag, Sanna och Linnéa ut till Björnön och satte oss på en filt på stranden och fikade och myste i solen i ett par timmar! Lovley!
Dagarna blir så mkt längre när man kan vara ute... Älskar att sommarn är påväg!
Nu har jag hoppat i min "pyjamas" och ska gosa ner mej i soffan framför tvn!


"Keep it loose, keep it tight"

Påsk och födelsedag!

Heeej!
Har haft de härligaste dagarna på länge nu under påsken... underbart väder... underbar födelsedag och underbart sällskap!
Skärtorsdagen slutade jag kl 13 och mötte upp Tessan för en sväng på stan.. sen traskade vi ner till hamnen och gick förbi hennes föräldrar och fick ett glas vin på terassen! Sen delade vi en pizza på Kajen's fik innan vi begav oss hem på varsitt håll... Hemma blev det storstädning för mig för släkten skulle komma på påsk- och födelsedagsmiddag hos mig dagen därpå :)

På torsdagskvällen kom lillbrorsan över på filmkväll och höll syrran sällskap! Jättemysigt!


Långfredagen var underbar... Innan släkten kom hade jag några timmar ledigt och låg och solade på balkongen :)
Sen hade vi en härlig påskmiddag och födelsedagsfirande av mig! Fick massa fina presenter :)




På kvällen mötte jag upp Tessan och Stefan för en mysig utekväll... vi satte oss på BMB's uteterass redan strax efter 21..då vi var helt ensamma på stället! Stefan lämnade oss strax innan 23 men jag och Tessan stannade kvar för att fira min födelsedag vid tolv-slaget och blev överraskade av Linda som kom och supriseade oss på dansgolvet! Vi avslutade kvällen vid 01 eftersom morgondagen, min födelsedag, inte skulle bli allt för slitsam, vi var ju tvugna att vara på topp på den stora dagen :)





24-årsdagen

Min födelsedag blev helt fantastisk tack vare mina underbara vänner! Jag behöver inte skriva så mkt om den... Bilderna beskriver dagen ganska så perfekt!

De här möttes jag av när jag kom ner för trappen! Gullrumpor!







Dagen på djäkneberget kunde inte blivit bättre!!! Tack mina fina tjejor!!!

På kvällen blev det fest... hem en sväng för att sedan sticka iväg till Djäkneberget igen för att fira av Martin som ska resa iväg 1 år!








----------------------------------------------------------------------------------------------------

Helgen fortsatte med härliga dagar! Grillning och underbart häng i den underbara solen :)





------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag efter denna underbara påskhelg bestämde jag mig för att det var dags att ta tag i fläsket och komma i form inför sommarn! Så jag och Sanna gick och köpte oss varsinna par av Reebok Easytone-skor! Nu jäklar så arslet bli fit!


Nu är det dags att knoppa! Imorn kl 06.00 står jag med skorna på i hallen för en promenad ner mot jobbet!
Sov gott!


"Nobody said it was easy"


---




Helgen

Ännu en fantastisk helg!
I lördags morse kom Fröken Öhrling till mig...sen åkte vi o hämtade upp Sanna o begav oss till nyöppnade IKEA... oj va stort d va.. kommer bli ett heldags-projekt att åka o handla på IKEA, men snyggt va d!
Sen blev det hem till Tessan och Stefan... där förfesten började ganska tidigt :) De e så mysiga! Love U guys!

 

4


Efter en trevlig förfest blev det en runda på BMB:)

Söndagen var helt fantastisk!!! Vaknade hemma hos Tessan och Stefan av att solen sken in genom persiennerna... Frukost på balkongen... sen tog vi ner en stor madrass till gräsmattan och njöt hela dagen i solen med lite vin/drink/öl och skön musik... där låg vi och njöt av sommaren hela dagen! Sen blev det en sväng till sportbaren och kvällen avslutades med premiärgrillning på balkongen! Riktigt härliga sommar-känslor!
Tror nog jag fick lite färg från dagen ändå!
Avslutar med att bjuda på ett liten klipp från lördagen..! Hahaha!


"Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog"


Härligt väder!

Idag börjar jag kl 10... och vaknade av mig själv kvart i 8... det hör inte till vanligheten..jag brukar snooza så länge d bara går innan jag går upp..oftast bara en halvtimme innan bussen går...
Men va härligt det är att kunna ta det lugnt på morgonen...:) Ska försöka bli lite bättre på det!

Idag jobbar jag till 18, sen ska jag på föreläsning som en kille har- som föddes utan både armar och ben! Kan nog vara jätteinspirerande och bra!
Man ska tänka efter innan man klagar!
Nu sticker jag iväg till jobbet... med ett leende på läpparna! :)

Energi - är det våren som gör det kanske?

Hej alla glada!!!
Hade en långdag på jobbet idag...8-18... men d gick bra ändå :) Jag va på underbart humör och hade bara härliga kunder idag och jag kände hur min glädje och energi smittade av sig på kunderna... var riktigt roligt och d blir dubbelt så roligt att hjälpa till då, även me småsaker som egentligen inte tillhör mitt område... hjälpte bla en gammal tant som ville ha reda på hur mkt pengar hon hade på kontot..så jag följde med henne ut till bankomaten och hjälpte henne att ta ut pengar och få en minneslapp... hon var så himla tacksam "Hur ska jag kunna tacka dig, tänk att det finns sånna fina människor som dig, Jobbar du här? ordinare? Oh herregud du e så fin, Tusen tack".
Hur härligt är det inte att hjälpa sånna människor? En riktigt härlig dag bara!

Har börjat tappa rösten... vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är.. men e riktigt hes och det börjar kännas lite rivigt i halsen nu på kvällen oxå... Hoppas det bara är ngt tillfälligt!
Efter jobbet mötte jag upp Sanna o Sanna på stan...vi hade inte träffats på ett tag så vi hade MASSOR att ta igen :)
När (gravida) Sanna blev hämtad gick jag och Sanna på en långpromenad och uppdaterade varann ytterligare lite :) Vi var tvungna att gå hur många omvägar som helst för att förlänga vår promenad och kunna fortsätta prata! Blev iaf över 1h promenad, det behövdes :)

Kom hem efter kl 20 och började laga lite tacos...samtidigt som jag pratar i tel... så hör jag nå konstigt smattrande mot mitt köksfönster... hm d låter som d e nån som kastar sten?! Haha nej d e säkert inget tänkte jag! Men var tvungen o kika ut iaf.. då står Martin stackarn där nere med kramp i armen.. Haha.. han hade försökt ringa mej o porten var stängd! Så han hade stått o kastat hur länge som helst utan nån som helst reaktion från mej :P Fick lite trevligt kort sällskap av honom innan han stack över till hans pappa för lite middag:)

Fick hem min nya bikini här om dagen.. supersöt! Snart är det sommar hörrni!!! ÅÅÅÅH så härligt!!


Slänger in till bild för att fylla ut inlägget en aning ;) En gammal bild på mig och min förra katt Zorro!!! Skrutten<3

Nej nu måste jag verkligen sova.. ska snart upp!! Godnatt!!


"Den som väntar på något gott..."


Vilken helg!

Jag vet inte vart jag ska börja... d har vart en helt fantastisk helg...! Det finns så mkt att säga, men i korta drag... en skitrolig fredag med Tessan på after worken, en underbart mysig dag me Maria på lördagen och sen ALL IN med Tessan på kvällen, o Maria kom till förfesten också, så mysigt! Helt okej på BMB, en skithärlig efterfest o en fantastisk söndag!!















Är inne i nån "inte orka blogga period", så d här får duga ;)
Mina nära vänner vet ju redan allt som händer i mitt liv! Puss





Otursdag!

Jag måste ju ha världens sötaste vän!
Igår hade jag lite planer efter jobbet, men de ändrades. Åkte hem själv efter jobbet och tog en dusch och började laga tacos, till mig själv(!). Ringde Tessan som var påväg hem från stan, till min lycka frågar hon om jag vill ha lite sällskap, så Stefan släpper av henne hos mig!
Som vanligt var hela diskhon full med disk som jag inte orkat ta hand om. Medans jag lagade i ordning maten undrade Tessan om inte hon kunde få diska!?! Haha... eehh? OM du kan få diska?!?! SJÄLVKLART får du det... men du behöver verkligen INTE göra det! -Jo men tänk va skönt när du kommer hem imorn och allt är diskat!
Världens gulligaste Tessan diskade upp all disk! Vilken liten pärla! <3
Vi planerade även helgen som vi ska tillbringa tillsammans... på lördag går vi ALL IN! Vi får se om d även blir en liten after work imorn kankse... men d beror lite på.. jag har nämligen skadat mig!!
Har haft världens otursdag idag! Vaknar med en påbörjad vagel på ena ögat...skönt! Sen vare lite allmänt strul på jobbet bara... sen går jag in med benet i hörnet på byrån!!  AJ, bula och blåmärke ovanför knät!
Sen lyckas jag på nåt konstigt vänster skada mig i ryggen/bäckenet! Nåt så fruktansvärt... som bara har blivit värre och värre under eftermiddagen/kvällen! Bäckenrotation verkar d som... suck... 24 år och bäckenrotation...!!
Nu har jag smällt i mig massa tabletter och fått massage och blivit insmord med liniment..så just nu mår jag ganska bra! Men fasar för morgondagen... ska ladda upp med värktabletter på nattduksbordet så jag har resurser om jag inte kommer ur sängen :)




Härliga dagar

Har jobbat hela helgen! Men lyckades ändå ha en riktigt mysig lördag! Efter jobbet blev det att skynda mig hem och fixa mig lite..sen kom Larsson och hämtade mig så åkte vi ner till stan och mötte upp födelsedagsbarnet Sanna som hade bokat bord på Tabazco. En riktigt mysig kväll... efter middagen åkte mamma Sanna hem=) medans jag och Sanna gick till baren och beställde varsin supergod drink och myste ner oss i soffan och hade det bästa tjejsnacket på länge! :)




Godaste efterrätten!!! (sannalarssons.blogg.se bilder)

Igår jobbade jag också.. men åkte hem till Tessan direkt efter jobbet och fick världens bästa söndag! :) Jag, Tessan och Stefan åkte och köpte vedugnsbakad pizza och 4 (!) liter Cola och kröp upp i soffan framför tvn och moffade! Jag och Tessan begav oss till affärn för vi var sugna på att se en rysare... så vi hyrde The Reef, en verklighetsbaserad film om ett gäng som är ute med båt till havs... och båten går sönder... och de får kämpa för sina liv för att inte bli uppätna av vithajar! En riktigt tragisk film... usch HATAR verkligen hajar!

Som alltid efter allt moffande började våran ångest komma, så jag och Tessan hann med ett litet träningspass mellan filmen och Big Brother! Mitt under situpsen känner Tessan sig lite törstig och halsar ur Cola flaskan och jag, som inte ätit upp min pizza slänger ur mig att jag ligger och funderar på om jag kanske ska ta o värma pizzan igen... Riktiga hälso-freaks! Haha !
Vi avslutar träningen, kikar på biggan, värmer pizza i pausen och dricker liiite mer cola!
När biggan var slut var det dags för ytterligare en film..så vi skickade Stefan till affärn medans vår ångest krypit sig fram igen...så det var bara på med musik igen och pumpa lite mer!!
Stefan kom hem med ytterligare en rysare... The Hitcher! En ruskigt bra rysare! Man satt på nålar hela filmen!

Jag ville såklart inte sova själv efter filmen.. så vi slängde ut Stefan i soffan och jag o Tessan fick dela på sängen :) Uppspelta som små barn låg vi där i sängen, precis som när vi var 10 år och inte kunde sova... var länge sen jag skrattade så mkt! Har träningvärk i magen idag, och tror inte det enbart beror på situpsen... jag tror alla skratt-anfall har hjälpt till :)




När vi vaknade imorse gick vi en promenad efter frukosten, gick förbi en liten butik och hittade en jättesöt liten snuttefilt som jag inte kunde låta bli att köpa till Sannas lille skrutt... så efter promenaden gick jag upp till familjen Larsson/Högfeldt med den lilla presenten :)


Fick skjuts hem av Sanna och Jimmie, hann plocka lite här hemma innan jag gick på en promenad  till solariet med Becca:) Måste ju grunda lite inför sommarn! Pappa hämtade upp mig och vi åkte hem till Hökåsen en sväng, sen åkte jag med mamma till en lokal där det var en liten visning av massa fina inrednings-grejer... Jag hittade en jättefin ljusstake som mamma köpte till mig i födelsedagspresent... (men det har jag redan glömt bort)!

Även fast jag jobbade hela helgen har jag fått min helg nu i efterhand... världens mysigaste söndag och måndag! Kunde inte blivit bättre! Nu blire kort-vecka på jobbet... så snart är det ju helg igen..och då är jag leeedig!! Härligt!

Nu ska jag sova... börjar 7 imorn! Puss på alla gull-rumpor som läser min blogg :)


Friiday

Hej hopp!
Fredagskväll... känns som en helt vanlig kväll... jag ska jobba hela helgen =( Är sjukt rastlös, hade planerat in att gå å se September ikväll.. men vet inte om jag orkar stå å trängas med massa fyllon :P Hon kommer helt klart ha fler spelningar i sommar..så då får jag ta tag i det en annan gång =) Men vill ändå inte bara sitta hemma helt själv... får se va jag kan hitta på!
Igår var jag ledig.. då träffade jag syrran.. och vi var ut på promenad.. o sen va tanken att vi skulle slinga varandras hår.. men vi hann bara med att slinga mitt (!) det var ju kul för mej, men fick dåligt samvete för att vi inte hann med syrran som skulle på fest på kvällen =( Förlåt!
Senare på kvällen gick jag en promenad och mötte upp Tessan, sen gick vi hem till henne och gjorde våfflor med grädde, sylt OCH glass!! Gud så gott!
Lite senare på kvällen när maten hade lagt sig gick vi ytterligare en promenad till Hemköp och köpte lite Brie och FinnCrisp! Kan vara det godaste som finns! :)
Här kommer lite bilder från gårdagen :


Haha, Såhär snygg e man när man slingar håret :)

Resultatet:




Våffeltime!!!

Mumma!



En riktig myskväll!

Köpte två nya skjortor idag efter jobbet!

En jeans-skjorta...

...och en sommar-skjorta :)

Någon som har blivit lurad idag? Inte jag... som tur är! Men min kära vän blev riktigt lurad idag... Sanna stumpan♥!

"Go your own way"


RSS 2.0