Frågestund

Jag har vart in på några proffsbloggar och tittat hur de gör i sina bloggar... och bland annat så brukar de ha frågestund lite då och då och svara på kommentarer och frågor som läsarna undrar... så jag tänkte att även NI ska få svar på allt ni undrar om mig ;)

...





...letar...



...?



...Hm... jag förstår inte riktigt... måste blivit något tok på sidan för här ser det bara ut som jag har fått 2 kommentarer... en av min kära vän Timo (Kallevi) och en av mamma...
Hm skumt... jag förstår att ni blir besvikna nu...att alla dessa kommentarer och frågor som ni har skrivit har försvunnit... väldigt konstigt... ska försöka lösa problemet genast!







;) HAHA!

Det blev vinkväll igår iaf!

Hej Hej Hallå Dagboken!

Dansen igår var rätt värdelös... blev på ännu sämre humör när jag va där! Därför bestämde jag mig för att åka och träffa Sannisarna efteråt! Där blev jag bjuden på jättegod pizza, vin och chokladmousse! Vi hade jättemysigt...blev mest jobb-prat, då vi alla jobbar på samma jobb (VL, som jag precis börjat på)... MKT skratt och flum blev det!

Öhrling
Larsson

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SÅ är det valborg imorn då... Och vad ska vi hitta på? Maja, Sanna o Sanna och jag har försökt planera något hela veckan... men det har inte gått så bra... Ska vi va tillsammans med grabbarna? eller ska vi ha tjejkväll? Grabbarna? Tjejkväll?
Känner inte för att festa direkt... lite grillning och vin skulle passa alldeles utmärkt!





Vi vet väl alla egentligen hur det kommer sluta... när vi har fått i oss några glas vin och fått på Lady Gaga på stereon kommer vi strax stå med stövlarna på i hallen och vänta på taxin ner till stan =)



Dåligt humör

Har haft en bra dag på jobbet  idag... men nu är jag på riktigt dåligt humör... irriterad och känslig och lättretlig... JOBBIGT!
Snart ska jag iväg och dansa iaf... hoppas att det gör mig på bättre humör iaf!
De ringde från Optikern idag och sa att mina brillor e klara! Så ska iväg å hämta dom innan dansen...Bra bra!

Sanna L och Sanna Ö har bjudit över mig på vinkväll ikväll.. och känner verkligen att jag skulle behöva en riktig tjejkväll... typiskt att jag dansar till halv 9 ikväll!  Men får se om jag tittar förbi en sväng efteråt... om de tar emot mej svettig o dan!=)
Skulle nog göra mig på bättre humör att umgås med de söta tjejorna!

 

Hoppas det här kan göra er på bättre humör:

 

 

Nej nu blire att hoppa i träningskläder och glida iväg till danssalen!

 

 


Får mardrömmar av den här!



N'Joy!

Taiwanese boy

Tänkte slänga upp lite roliga videoklipp för att underhålla lite... men datorn kraschade för ett tag sen och tydligen har vi inte lyckats rädda allt insåg jag precis =(

Ni får nöja er med det här sålänge!



Maja

Hej hopp!!

Har kommit på ett smart drag för att jag ska få fler läsare... och för att Maja ska acceptera att jag skaffat en blogg... jag kommer helt enkelt skriva mycket om Maja i min blogg =)



Var förbi och hämtade upp Maja när hon slutade idag, så gick vi till Blue Bird och bokade tid för min tatuering!! Kommer nog bli skitbra men är rätt nervös... hade gärna spart mig ett tag till för att kunna förbereda mig för detta:P Men har ju ett presentkort som redan har gått ut som jag lyckats förlänga som jag måste avända snarast... Så nu är det bokat... ingen återvändo!

Idag har jag och Maja även:
-Haft ordentligt med tjejsnack
-Tränat
-Tjejsnack
-Suttit tysta bredvid varandra i soffan och spelat varsina spel... jag spela Harpan på datorn och Maja spelade hennes favoritspel på hennes nya ifone...
-Åkt runt och cruisat i bilen och pumpat Maskinen och längtat till sommarn!
-Solat
-Tjejsnack

Hemskt trevligt!




 

Nu e jag själv hemma... Oskar e hos Blom och kollar fotboll..

Nu ska jag hoppa in i duschen! Det behövs tydligen enligt Timo.. när vi hämtade upp honom efter solningen sa han att vi inte luktade hallon direkt... Fräscht! =)

Mors!

 




Visste det...

Haha.. Maja ringde nyss... när jag berättade för henne att jag hade skaffat en blogg sa hon bara: Ne Jossan.. LÄGG  AV! Seriöst det får du inte göra! Haha vi har alltid vart dom som lovat varann att vi inte ska ha bloggar... såå pinsamt har vi tyckt!
Men jag kommer inte va den som sitter och skriver att "nu sitter jag i min siden morgonrock insmord i bodybutter som luktar kokos och dricker en latte...min hud är så len" haha.. jag lovar maja!!!


Tro det eller ej... men jag har tydligen skaffat mig en blogg!

Hej Hej!

Idag har jag vart ledig, mamma hämtade mig kvart i 10 för jag skulle till optikern och kolla mina linser. Tror äntligen jag har hittat några linser som passar mig nu iaf! Passade på att hämta Oskars klocka som vart inne på lagning också.
När jag kom hem satte jag mig som vanligt framför datorn, kollade facebook och alla bloggar jag brukar gå in på... När jag var klar med det blev jag lite rastlös för det inte fanns nå mer kul att läsa.. Det var då jag fick för mig att skaffa mig en egen blogg... HAHA! Skämdes nästan lite när jag gick in och letade sidor man kunde skapa bloggar på.. Har ju alltid sagt att jag ALDRIG ska skaffa mig en blogg...
Men nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg... känns riktigt mysigt faktiskt=)

Nu ska jag försöa komma underfund med hur jag ska göra för att designa min lilla blogg så den ser någorlunda snygg ut =)

Hej så länge!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0