Myskväll, nakna karlar, tappat nageln m.m

Save the last dance är på tv. Jag älskar ju dans, men seriöst. Hur kunde dom välja Julia Stiles till den rollen?! Förlåt. Men hon förstör ju verkligen hela filmen. Hon är så otroligt dålig på att dansa. Dålig skådespelare är hon också, iaf i den här filmen. Hela hon är ocharmig. Tråkigt. Tror filmen skulle kunna vara så mycket bättre om de bara hade valt en annan tjej till rollen.

Ikväll har jag vart hos Hanna. Riktigt mysigt. Vi tittade på Robinson. Vilket kanonavsnitt jag hoppade in i. Nakna karlar springandes på en strand! Haha underbart! Eller inte, det beror ju på hur man ser det. Det hade kunnat vart mer upphetsande än var det var.

Skulle ju träna med Maja också, men hon jobbade sent så det blev inget av det. Tyvärr. Men har rört mig lite idag i alla fall. Totalt nästan 2h promenad. 30 min till jobbet. 30 min från jobbet. 25 min till Hanna. 25 min hem från Hanna. Helt okej ändå.


Va mysigt de har gjort det i stan. Riktigt mysigt i mörkret. Lyckades till och med fånga det på bild.



Nu ligger jag här på min madrass igen i vardagsrummet. Min favoritplats. Har nyss lagat 2 matlådor. Kalvkotletter med vitlöksfrästa champinjoner, bulgur och bea. Tjuvsmakade lite och gott blev det!

För två månader sen klämde jag min tumme i min balkongdörr. Helvete vad ont det gjorde. Trodde jag skulle få blånagel och tappa den med en gång. Det gjorde jag inte. Dock fick jag en blåsa och nagelbandet satt inte direkt där det skulle efteråt. Men det växte ihop. Idag, 2 månader senare lossnade min nagel! Inte hela... den har ju vuxit ut lite, men halva! Så jädra ocharmigt!

Okvinnligaste tummen ever!


Just ja... färgade ju mitt hår idag... såhär blev det:




God natt!


You found me.



Schnyggve

Då var hårfärgen i! Så sjukt het man är när man färgar håret!


Ta-hand-om-mig-själv-dag!

Kände för att pyssla om mig själv lite extra idag. Gick och solade direkt efter jobbet. Nu ska jag färga håret tänkte jag! Köpte även lite andra hårprodukter på Åhléns, dags att börja sköta om mitt ruffs nu!
Man behöver sånna här dagar så man kan få känna sig lite snygg o fräsch ibland!



Imorse när jag gick till jobbet (kl 06.00!) var det riktigt kallt ute! Första gången på hela sommarn jag satte på mig mina boots... Ångrar att jag inte tog vantar också, riktigt kyligt! När jag slutade däremot var det t-shirt väder. KOM IGEN NU SOLEN, stanna lite längre! Men vi går ju trots allt in i September imorgon.. suck.. ja ja det var den sommarn!


Hej på ett tag! Nu ska färgen i!


Skype

Godkväll!

Nu är jag här igen. På madrassen. På golvet. Underbart. Ligger och tittar på True Talant på tv och snart ska jag inviga Skype! Kul med videosamtal ju. Det blir ju lite mer personligt då, underbart att få se ett saknat ansikte också!



Imorn har jag kortdag på jobbet. Slutar redan kl 13. Då blir det en tripp på stan sen hem till Hanna kl 17 för lite planering av både det ena och det andra. Sen blir det gym-pass med Maja. Det är verkligen på tiden. Jag är peppad så det ska nog gå bra. Det kommer gå bra. Bara jag tar mig dit. Dit kommer jag med hjälp av Maja!

Jag har kommit på en sak. Det finns en sak i mitt liv som jag verkligen saknar. En sak som har varit min passion i nästan hela mitt liv. Jag vill dansa. Dansen gör mig glad. Jag saknar verkligen dansen. Jag ska göra nåt åt saken. Jag bara måste få dansa igen!



 


Livet ska vara mysigt

Då var man inne i vardagen igen... Har jobbat min första dag idag efter 1 vecka hemma i sängen. Det gick bra. Dagen gick fort och det var riktigt roligt. Trevliga kunder och de bästa kollegorna, vad mer kan man begära?

Nu ligger jag och myser i sängen. Här har jag legat och myst ända sen jag kom hem från jobbet. Min madrass ligger kvar på vardagsrumsgolvet från helgen. Då var det film-mys-maraton här hemma. Tanken var att madrassen skulle in till sovrummet igår. Så blev det inte. Livet ska vara mysigt. Madrassen är kvar i vardagsrummet. Det är mysigt. Jag älskar det. Idag när jag kom hem tog jag av mig alla tighta obehagliga kläder, satte på mig en stor t-shirt, värmde en matlåda, satte på tv:n, kröp ner under täcket och åt min middag. I sängen! Hur mysigt? Känner jag mig själv kommer madrassen troligtvis ligga kvar här den närmsta veckan i alla fall. Ingen kan säga att det är fel. Här bor jag. Jag sätter mina egna regler. Jag älskar det!






Tillbaka till verkligheten!

NU är jag tillbaka till verkligheten igen efter en helt fantastisk semester!
Ska uppdatera om hela semestern... men för nu kommer bara lite bilder från den senaste veckan när jag var i Grekland och njöt av min sista semestervecka!




















...Det kommer mera!


RSS 2.0