You make me feel high on life

Blir så glad av sån här musik!

---------------------------------------------------------------------------------------


Jag o Maja<3


Jag o Fia på studenten!

...glada minnen!



Lhadkröjb Enifesoj

Har vart en händelserik vecka och helg...! Utgång både fredag o lördag, det var ett tag sen det hände!

-Tjejmiddag, övernattning hos fia, hunnit umgåtts med nära o kära mer än vanligt! :)

Idag är jag ledig... kom nyss in från en långpromenad med Maria som e hemma en snabbis i stan, vi ses alldeles för sällan men får så mkt energi när vi träffas som jag kan leva på länge! Min äldsta barndomsvän<3

Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen.. färga håret kanske... ta ut löshåret och färga det lite mörkare... eller så väntar jag ett tag till innan jag tar ut löshåret, det sitter ju trots allt ganska bra fortfarande. Får se va d blir...

Sola skulle va skönt att göra också... få känna sig lite snygg... brun o fräsch:) 


Hade tänkt mig den här färgen på håret typ... lite rödbrunt... blir nog bra :)


jag o becca sommarn 2009

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilder från i fredags



Micke o jag i djup diskussion:)


:)



Jodå.. jag o sanna trivdes rätt bra med att vara ensamma flickor bland en hel massa grabbs:P





------------------------------------------------------------------------

Fick inte så mkt bilder från i lördags hos elli, men lyckades iaf fånga det lilla charmtrollet på bild med mamma :)


Gos!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag ska ta körkort! Punkt slut!

Ojoj va kul det ska bli..sitta i bilen o lyssna på sånna här låtar (som jag hade lite högre upp) gasa på lite o bara köra... ska helst vara mörkt ute med gatulampor som svischar förbi... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmm! 



Mys

Hola!
Hade en fantastisk dag igår med Tessan... vi käkade på Gränden, sen gled vi förbi Igor-invigningen, -Oj vilken positiv överraskning! Riktigt fräscht, många affärer, lite fik o mat-ställen, lite Sthlm över det hela! Kul med nåt nytt i stan! Synd att det var så sjukt mkt folk bara, så blev ingen shopping -får bli en annan dag!

Efter det promenerade vi hem till Tessan, hon är så söt... finns ingen som henne, hon kan prata den flickan! Haha, undrar om hon skulle överleva om hon skulle bli stum... tror inte hon skulle klara av att inte vara delaktig i en konversation:P Söta! Men hon e riktigt bra på o lyssna också... Det är det jag gillar så mkt med henne, massa kärlek!
Vi kikade på Idol - pratade- skrattade- pratade - kikade på Kungarna av Tylösand (vilket skämt) - pratade massa mer- spelade vänd tia i sängen o hade på Eva&Adam i bakgrunden, nostalgi! Tiden bara gick och plötsligt var klockan efter 2 och vi somnade tillslut..efter många "förlåt, jag ska bara säga en sista grej innan vi säger godnatt":)
Haha!
Mys mys mys!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Har ni sett Alexander Skarsgård i Lady Gaga's video? Och Lady Gaga pratar svenska!


Vill du bli glad?!

Något som kan vända mitt humör på engång är bra musik... här kommer en riktigt bra låt som får mig att lysa inombords! Jag blir lycklig, jag blir glad, jag tänker bara på mig själv och njuter över att få leva!
Det lät väldigt fjantigt kanske...:P men på riktigt.. är man lite deppig ska man inte lyssna på depp-musik... det felet gör jag ofta... gör tvärt om.. sätt på nåt som gör dig riktigt glad! Denna får mig att blir sådär riktigt glad :)!

 

"Want you to make me feel, like I'm the only girl in the world

Like I'm the only one that you'll ever love

Like I'm the only one that knows your heart

Only girl in the world"



 


Ibland kan det vara skönt att vara ensam...

Igår hämtade Sanna upp mig efter jobbet och vi åkte och hyrde film o köpte massa godis, chips o dricka:)
Sen åkte vi hem och lagade tacos och hade en så j*vla mysig tjejkväll!
Tände ljus, tittade på Idol, tittade på film, pausade filmen för att sitta o snacka o lyssna på musik i flera timmar, fortsatte titta på film, ritade lite, gick o la oss i sängen för att fortsätta prata lite...sen var klockan halv 3 och vi somnade sött brevid varandra:)


Vaknade utvilad och begav mig på en mysig långpromenad när Sanna åkte till jobbet. Jag promenerade ut till Anundshög och traskade upp på toppen av kullen och satt där i min ensamhet ett bra tag och bara var... det var riktigt mysigt... tills jag kom på mig själv att det inte alls va så roligt att vara alldeles själv...hemskt tråkigt faktiskt... så då traskade jag hemåt igen...

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det att bege sig ner mot stan o möta upp Tessan. Lite middag på stan och sen ska vi kika förbi Igor-gallerian som har invigning idag... blir nog mysigt!


Taco-time

-------------------------------------------------------------------------------------

Bilder från Anundshög i våras

-------------------------------------------------------------------------------------

Jag älskar den här låten...!!! Man behöver inte vara på nåt speciellt humör när man lyssnar på den.. den bara är... såå himla bra!

 

"Your love, Your love"

 


Regn Regn Regn

Nu ska jag snart iväg och jobba... sen blire pyjamas-party (tjejfilmer o lösgodis) hos Sanna ikväll :P Mys!

Usch va jag vill iväg till värmen... nån som vill haka på :)?


Jag och Maria i Spanien 2005:)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

"Allt som e bra med mig... har jag förmågan att glömma bort..."




...

Hej!
Har jobbat 7.45-13 idag... träffade upp Elli & Nicole och fikade efter jobbet.. sen åkte vi vidare till Ikea och gick o strosade lite. Sen fortsatte jag o Elli och vidare till Rusta, Nordik och ÖB:) Det va kul att träffa brudarna lite!

Är på dåligt humör... ska försöka umgås med folk som gör mig glad... behöver lite positiv energi just nu!
Är glad att jag har så många fina vänner... massa hjärtan till er!




Ledig lördag blev jobblördag:(

Godkväll!
Är precis hemkommen från min kusin Lina som fyller 20 idag! Nu sitter jag här i soffan och jäser... Blev lite mkt för magen nu på kvällen...
Jobbade sent idag... började kl 14 och hade fullt upp innan jobbet med att röja i lgh. Så när klockan va 13.20 (bussen skulle gå 13.30) insåg jag att jag varken fått i mig ngn frukost eller lunch... Hoppsan!
Så gick till jobbet med "ekande" mage... när klockan var 16.30 klarade jag mig inte längre så smällde i mig en Lilla menyn. 2 timmar senare var vi på kalas där det bjöds på min favorit...nämligen smörgåstårta! Mmmm... tyvärr var jag fortfarande mätt, men blev en liten bit ändå. Och självklart vanlig tårta på det! Lite lagom mätt sådär ;)
Intresseflaggan svajar?

Haha nog om det... Ska upp och jobba imorn, fast det är min lediga lördag... men så blev det iaf.. det gör mig inte så mkt, ska jobba med Sanna så det blir kul:)

Hade tänkt åka o träffa några Tessan o/co ;) nu men känner mig alldeles för trött för det, ska ju faktiskt jobba imorn. Så det blir att
krypa ner i sängen och glo på danska PH, skäms nästan, men är helt fast i det! Haha!

Bjuder på en favorit... blir riktigt glad av denna!

 

"Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen"

 

 


Pumpar näs-spray o "tryck-utjämnar"

Hej Hej Hallå!

Sitter här hemma och beklagar mig över mitt öra... har fortfarande lock..efter 15 dagar!? Det bubblar o pulserar och skränar (finns det ett sånt ord?) i öronen om vartannat... Jag håller på o bli tokig! Usch och fy!

Jaja.. idag har jag jobbat... mötte sen upp Maja o Elli H för att gå och kika på lite gym inne i stan (hade tänkt mig Njoy) men kom hem med ett 12-månaders avtal hos ett helt nytt gym- 149:-/mån, -som klippt o skuret! Det bästa är att man får prov-träna hur mkt man vill i 2 veckor, utan kostnad, är man inte nöjd säger man bara ifrån och det kostar dig inte ett öre!

I söndags var jag hos Elli som hade kräftskiva/babyshower. Mycket trevligt! Vi lekte lek- Gissa kändis-babyn, Haha, skrev en hälsning till hennes kommande baby i en lite bok & fick varsin body som vi fick måla/skriva ngt på:) Sen fick vi alla gissa hennes omkrets runt magen, jag var en bit i från ja... haha inte så lätt det där:P 99cm tror jag hon var runt om magen! Den växer, men det är det enda på henne som växer... riktigt fint gravid är hon lilla Elli!
Här är lite bilder från kvällen!

Nickis

Lina, Maja & jag

Fia med lilla Edwin & Hanna

Ewe:)

Elli

Min body -fram

-och bak:)

Den fina tårtan som Elli gjort

Myshörnan

Elli med 99cm's magen:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag ligga o tycka lite synd om mig (pumpa näs-spray o "tryck-utjämna") o kika på lite web-tv innan idol börjar :)

Bjuder på lite somriga bilder som kanske kan pigga upp i det här regniga höst-mörkret!

Usch! Längar redan tillbaka till sommaren- känns som det var evigheter sen!

 


24-timmars blev halvtimmes!?

Mors Mors!
Igår hade jag planerat en tjejkväll med Sanna & Sanna:) Eftersom att våra grabbar var iväg på kryssning så passade vi på!
Hade pratat med Oskar under dagen som var riktigt taggad inför denna 24-timmars! Pratade med honom när han klev på båten och då var väl klockan runt 17.00 och grabbarna skulle glida in till baren i väntan på att få sina hytter. Strax efter 18 ringer han och säger att han blivit utslängd från båten?
Vad kan ha hänt på 1,5h som gjort att han blivit avkastad från båten?!
Jo mina vänner... han hade spelat musik! MUSIK! Är det inte det man gör på en 24-timmars kryssning?
Jag trodde det hela var ett skämt.. men så var inte fallet... 5 vakter kom och hämtade honom från hytten och han skulle genast lämna båten!
Macho gick av båten på en gång när han såg att Oskar inte skulle få följa med- vilken fin vän!
Jimmie, som aldrig ens vart in i hytten, blev också utsläng för att han "bodde" där...!?
Totte blev avkastad pga att han diskuterade med vakterna om vad som hade hänt - shooff så var han också av!
Vilket skämt! Grabbarna tog en taxi till V-ås och avslutade kvällen med utgång hemma i Västerås!

Åter till vår tjejkväll... vi fortsatte våra planer och gick hem till Sanna Ö och lagade mat och drack vin och hade en riktig tjejkväll- fortsatte vidare till Å där vi tog ett glas. Sen kände jag mig ganska nöjd och redo att åka hem (skulle jobba idag). Men följde med vidare till BmB för att se om jag kunde locka med mig Oskar hem- och visst kunde jag det:) Blev en riktig tvist av kvällen, men hade riktigt trevligt! Mysigt också att jag fick oväntat sällskap med mig hem och slapp sova själv :)




Vår goda middag - fläskfilé, potatisklyftor, gucamole



Larsson:)




Öhrling är väldigt svår att få med på bild, så ser ut som det bara var jag och Larsson hela kvällen, men så var inte fallet. Det var jag och de båda Sannorna Larsson & Öhrling:)




På Å

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha en fin kväll! Over&Out!


Lite gamla bilder

Hittade lite gamla bilder på datorn hos mamma o pappa :)






---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag ut på en liten promenad sen blire att jobba! Ha det gött!

Överraskning!

Idag har jag vart ledig! Lurade Tessan att jag skulle jobba hela dan och sen ut med jobbet så jag inte skulle kunna gratta henne. Men jag och Linda hade planerat sen en tid tillbaka att överraska den lilla tösen:) Så har sprungit runt på stan med Linda o letat present, käkat sallad på coffee by george och "gjort" tårta;)

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska snart krypa i säng. Oskars kusin sover hemma hos oss så tänkte att de skulle få umgås lite i fred:)

Här kommer lite bilder från dagen!


Ceasarsallad som jag blev dålig av :S


Lindas seranoskinka- och mozarellasallad


Linda:)


Skelögd? haha



Vi med tårtan:)


Superstressade- Halvsprang hela vägen till Tessan för att inte glass-tårtan skulle smälta, så fick knappt fram ett ljud när vi anfådda skulle sjunga för födelsedagsbarnet:P


Vi med det glada födelsedagsbarnet!:)


Ser ut som jag lagt på mig 40kg, men hoppas att det är skjortan som e stor!?!

En rolig dag med fina tjejer! Tack och godnatt!



Tessan 23!

Idag fyller min vän Therese 23 år! Tyvärr kan jag inte vara där och fira henne idag men har gjort en liten film till henne istället :)
(Data-jäveln låste sig mitt upp i allt, lyckades spara filmen, men när jag startat om datorn och skulle fortsätta fixa lite extra så gick det inte att ändra ngt i det sparade projektet... så gumman, du får ta filmen som den är:)! )


Grattis på födelsedagen hjärtat!

 

Hoppas du får en jättehärlig dag! PussPuss

 


Idol!!

Hej svejs!
Läste på aftonbladet.se idag att de e farligare att röka vattenpipa än vanliga cigaretter?! Det trodde jag inte! Man tar ju inte halsbloss med vattenpipa (eller inte jag iaf?) hur kan det då vara värre? Det stod ngt om att det var som att röka 100 cigaretter!
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7739466.ab

(Nästan första, iaf sista gången!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag hemma efter en ganska lugn och skön jobbdag! Snart blir det en sväng till affären innan premiären av Idol! Annars har jag inte så mkt att berätta... har fortfarande lock för örat och hosta... Vilket resulterar i att jag varken kan träna (vilket jag iofs inte gjort på länge ändå) eller jogga/powerwalka, vill ju bli frisk, då lär man ta d lugnt! Så får nog lov att ligga i soffan några kvällar till o äta gott o bara ta det lugnt, stackars mig :P

Ha en fin kväll!


Bild från stugan i somras



Macho 25!

Har vart riktigt dålig på att uppdatera.. skärpning!
Senaste tiden har jag ägnat mig åt att vara sjuk... eller ja.. jag har dragit på mig en ordentlig förkylning med rethosta och öronvärk+att jag går in på 5e dagen med lock för ena örat! Men har lyckats hållt mej undan febern iaf, så har iaf jobbat & har t o m kunnat fira Macho som fyllde 25 i lördags! :)
Här kommer lite bilder från lördagskvällen!



Oskar aka Obie


Innan vi for iväg på fest...


Hemma hos födelsedagsbarnet


Mkt folk på liten yta:)


"Stekar-untz-untz-armen" var framme!


Grabbarna va heta!


Boys boys boys


"Untz untz untz"



Fina tjejer -Sanna&Linnéa


Sanna, jag & Linnéa


yeeeaay!


Grabbarna ägde på dansgolvet


Jag & Linnéa

Efter en riktigt trevlig förfest gick vi vidare till Blue Moon, blev en ganska lugn kväll för mig pga att jag inte e helt frisk, men hade skoj ändå!

Jobbade tidigt idag så nu ska jag kurera mig o bara ligga i soffan o glo på Paradise Hotel Danmark.. haha! Jag är så arg på mig själv att jag började kolla på det.. för nu är jag ju fast i det!!! Kommer på mig själv hur jag ibland "tänker" på danska.. haha vissa ord osv...! Kan snart prata danska flytande;)!

Ha en bra dag! Tjolahopp!



Tabazco!

Nu ska vi snart iväg till Tabazco och käka med jobbet. Mums! En avskeds-middag för Emelie som slutar hos oss och ska flytta till England.
Nu väntar vi bara på att få stänga (jag & Sanna Ö) sen ska vi svira om och fixa oss lite innan vi ger oss av:)

Have a nice evening!


RSS 2.0