25 års firande för min bästa!

Hej Hej!
Helgen har vart bra... i fredags blev d partaj med Tessan hemma hos Martin.. Där jag fick en STOR överraskning när jag klev in... Rudy var där! Min gamla dans -och klasskompis:)  Henne har jag inte träffat på år och dar och det var såå kul att träffa henne!! :)
Kvällen började lite lugnt med vin o "med andra ord"...efter några timmar och några fler glas vin fövandlades vardagsrummet till schlager-dansgolv o vi dansade hela natten:) Var riktigt skoj!
Upp o hoppa kl 8 på lördagsmorgonen o iväg o jobba.. inte jättepepp på det men det gick kalasbra..:)
Lördagskvällen spenderade jag med mamma o pappa med god mat och melodifestivalen.. en riktig myskväll!

Igår begav jag mig till huvudstaden för att träffa min bästa vän Maria om jag känt sen jag var 2:) Hon har nämligen fyllt 25 och det skulle firas!! Hon mötte upp mig på T-centralen så gick vi och tog en fika och sen inhandlade vi godis o snacks inför kvällen för 500:-!! Moff Moff!! Men måste tillägga att det var inte bara jag och Maria som skulle gotta oss med detta... haha! Det kom ytterligare ca 10 pers till henne på kvällen :) Det var en jättetrevlig kväll med lite vin o massa mys:)
Maria åker till Amsterdam imorgon och kommer vara på turné i Europa fram till maj.. så det var såå mysigt att få umgås en hel dag med henne! Bästa Majsan! Massa kärlek till henne <3

Här är en chockad Maria som precis fått vår present - Att hoppa Fallskärm!!!




Grattis på igen på 25årsdagen hjärtat!!!
Tack för en fantastiskt helg!
Puss

...

Vaknade av näsblod i morse... usch... inge trevligt! Annars tror jag att jag mår lite bättre... Ska ta mig ut på en promenad nu och få lite frisk luft!
Sen blire nog att lägga mig o läsa ut min bok... längtar så enormt till sommarn... då skulle jag lagt mig ute på en filt i solen o läst istället... GE MIG SOMMAR!!!

Just a dream



RENT min favorit musikalfilm

Har ni inte sett RENT måste ni se den.. den e inte som andra musikal filmer... den här e mer rockig.. grymt bra! Här kommer lite klipp från den! SE DEN! :)

Här e en av mina favoritscener :) "Would you light my candle"

Every single day, I walk down the street, I hear people say "baaby so sweet". Ever since puberty everybody stares at me. boys girls, I can't help it Babyyy!!

Fivehoundred twentyfivethousand sexhoundred minutes...how do you measure a year in a life!
Kan någon komma med den till mig nu! Ligger hemma sjuk o vill se den!!

Dålig uppdatering...

Hej!
Jag har blivit riktigt dålig på att blogga... har inte haft nån lust på sista tiden.. eller ingen tid kanske... har haft för mkt roligt för mej.. så när jag väl vart hemma har jag inte haft ork att uppdatera...

Veckorna går ju så himla fort! I fredags hade jag en riktig toppenkväll med Tessan.. det började me middag o vin hemma hos mej.. sen begav vi oss till Pitchers o mötte upp Stefan o macho som hade lirat fifa o druckit bärs... klockan var mkt och alla var danssugna... var ovärt att gå in på bmb för det var för sent.. så vi hade vår egna schlagerbar i machos vardagsrum... haha riktigt skoj!
Jag och Tessan för 9-10 år sen :)
--------------------------------------------------------------------------------------------

I lördags var det personalfest hemma hos Diana... Lite knytis med mkt smått och gått att äta..lite schlager... massa babbel och gott att dricka! Efter en trevlig förfest åkte vi ner på stan och in på Harry's... Det var bara jag av "småtjejerna" som följde med in... Vi dansade o hade skoj... men var inte på riktigt partyhumör så lämnade Harrys och 4 partyglada damer :)


Systrarna Steinvall :)

Plock-mat :)


Hela gänget :)

:)

Söta Marie!

Jag o Helena

Malin och Ingrid (Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)

(Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)

Jag o Marie (Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)

Djupa diskussioner :) (Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)
Sanna och jag:) (Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)

Ingrid o Marie! (Lånad bild av elinsteinvall.blogspot.com)

Tequila time på Harrys! Tack för en härlig kväll!!!


Dagarna som gått

Hello mates!
På Sannas begäran uppdaterar jag nu bloggen... så kan inte garantera att det blir ett jätteintressant inlägg.. men ska göra mitt bästa!
Börjar med att dela med mig av ett litet klipp med Olle Hedberg o Andreas Weise... riiiktigt riiiktigt bra!
Idag ligger jag hemma i soffan o snorar o hostar :( börjar bli sjuk! Men ska pallra mig iväg till jobbet senare.. börjar kl 14...
Sanna stumpan ligger också hemma sjuk... tror vi smittat varandra..:( Hon har så tråkigt o vill ha ngt kul att läsa... därav mitt inlägg :P Känner pressen på att det ska bli riktigt underhållande nu!! :S

Igår slutade jag 13... gick iväg och handlade lite direkt efter jobbet... sen va tanken att åka hem o krypa ner i soffan o kika på en hyrfilm o kurera mig... när jag hoppat på bussen som skulle ta mig hem fick jag den där jobbiga magkänslan..."Vart fan e mina nycklar!?!!" Faaaan... kvar på jobbet!!! "Öppna jag måste av, tack!!"
Så av med mina tunga matkassar och tillbaka ner till station igen... Där var dom ju... skönt!
Marie tipsade mig om en film - "I rymden finns inga känslor", hon tyckte att tjejen i filmen var jag... att jag var lik henne.... sättet jag pratar på och hur jag gestikulerar osv... så självklart va jag tvungen att hyra den!
Tjejen i filmen var väldigt söt o charmig... så där söt o charmig e ju inte jag :P Men kul att både Marie och hennes man såg likheter:) Tar det som en komplimang.. tack :)

I helgen var det födelsedagsfirande för Linda! Först förfest hos henne sen blev det BmB! Det var en skitrolig kväll! Hon hade köpt spelet Sanning&Konsekvens som vi spelade... och det spelet drog verkligen igång festen ;)
Här kommer lite bilder från kvällen:



Födelsedagsbarnet




Sanning o konka - vi var tvugna att dansa tryckare :)

Raise your glass!

Tessan, Linda, Sofie o jag


Sanning o konka - lapdance:)'
'
Sanning o konka- magprutt

Sanning o konka- rumpkläm!

Sanning o konka - smisk på rumpan :P






Såå... nu så blev det ett ganska långt o innehållsrikt inlägg :)
Ha en bra dag... nu ska jag vila lite! Puss

Aktiv dag!

Tjeniis!
Idag har jag haft ytterligare en aktiv dag...:)
Jobbade 6.45-13.. gick sen på stan me Sanna och vi impuls-shoppade varsin klocka! Sen blev det gymmet... hem en kortis och iväg till Jysk med mamma för att köpa nattduksbord:) Sen bar det iväg hem till mamma o pappa där jag lånade bastun! Skönt!

Morfar kom förbi också.. kul att träffa honom... är alldeles för dålig på att höra av mig till honom:( Han är snart 91! eller e det till och med 92? Jag vet inte riktigt...han är väldigt pigg för sin ålder... men man vet ju aldrig vad som kan hända när man e gammal... det kan gå fort.. det lärde jag mig för två somrar sen när jag miste min underbara mormor... det kom som en chock... fanns ju inte en chans att hon skulle försvinna... så full av energi, kärlek, skratt, värme... Underbara mormor! Usch vad jag saknar dig!
Man ska ta vara på tiden man har med sina nära o kära!

Nu har jag kommit hem och försökt montera ihop mina nattduksbord... men de e en enda stor röra på vardagsrums-golvet nu... har bara kommit halvvägs med det 1a bordet... blev förbannad... jag brukar ju va bra på sånt här med att montera ihop saker.. men idag ville det inte alls funka!!! Äsch... jag lämnar det till imorn... kanske går bättre då! Om inte annat kanske man kan få lite hjälp:)?

Nu ska jag snart sova... ska försöka va duktig o gymma INNAN jobbet imorn... börjar 9.45... skulle bli stolt om jag kom iväg vid 8... men känner jag mig själv så kommer kudden locka aningen mer imorrn bitti! Jaja..vi får se... tanken e ju god iaf :)

Här e min nya klocka förresten:)



"Oväntad lycka glädjer mest"

Tränat

Hej hopp!
Idag har jag haft en riktigt bra söndag... jag har redan hunnit med att träna 1,5h, gått en halvtimmes promenad hem... lagat mat...diskat... duschat... och nu ligger jag med gott samvete i soffan och tittar på Grease :)

Igår var det helt rätt bidrag som gick vidare tycker jag... riktigt bra va dom!
Men jag måste ju säga att jag fastnade lite extra för Dannys framträdande... vet ju vilka dansarna är så då blir det extra kul... Dans ska det va!!!

Båda låtarna kommer bli riktiga partylåtar! Blir partysugen så fort jag hör dom :)!


Hoppas ni får en bra söndag!!!  Puss o Kram


"Inget råd är gott om man inte följer det"

Melodifestivalen!

Igår vare Du&Jag på Bmb så jag o Sanna gjorde iordning oss på jobbet, så kom Jimmie o mötte upp oss o vi gick till after worken direkt.. Jäklar va grymma dom är!!! Vilket band! Vilket röj!! Haha roligt o se hur kärringarna blir.. de e ju värre än alla ungdomar på fyllan! Upp på scen skulle dom.. roffa åt sej micken o körde gärnet!! Haha herregud säger jag bara:)!!!
Efter det gick vi till silk på Jimmies begäran.. för han va tvungen att se Du&Jag en gång till! Men Sanna och jag tröttnade och lämnade kvar Jimmie... Sanna åkte hem och jag hann med en runda på Pitchers och avslutade kvällen tillbaka på BMB! Riktigt skoj vare!

Ikväll äre Melodifestivalen! Äntligen:) Så det är vad som står på schemat idag! :)

Hoppas ni får en toppen kväll!
Puss



RSS 2.0