Mys

Hola!
Hade en fantastisk dag igår med Tessan... vi käkade på Gränden, sen gled vi förbi Igor-invigningen, -Oj vilken positiv överraskning! Riktigt fräscht, många affärer, lite fik o mat-ställen, lite Sthlm över det hela! Kul med nåt nytt i stan! Synd att det var så sjukt mkt folk bara, så blev ingen shopping -får bli en annan dag!

Efter det promenerade vi hem till Tessan, hon är så söt... finns ingen som henne, hon kan prata den flickan! Haha, undrar om hon skulle överleva om hon skulle bli stum... tror inte hon skulle klara av att inte vara delaktig i en konversation:P Söta! Men hon e riktigt bra på o lyssna också... Det är det jag gillar så mkt med henne, massa kärlek!
Vi kikade på Idol - pratade- skrattade- pratade - kikade på Kungarna av Tylösand (vilket skämt) - pratade massa mer- spelade vänd tia i sängen o hade på Eva&Adam i bakgrunden, nostalgi! Tiden bara gick och plötsligt var klockan efter 2 och vi somnade tillslut..efter många "förlåt, jag ska bara säga en sista grej innan vi säger godnatt":)
Haha!
Mys mys mys!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Har ni sett Alexander Skarsgård i Lady Gaga's video? Och Lady Gaga pratar svenska!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0